219
Ο Πάνος Καμμένος ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο σε παλαιότερη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του | Twitter

ΑΝΕΛ: «Ούτε μία στο δισεκατομμύριο» να πέσει η κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2018, 14:57
Ο Πάνος Καμμένος ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο σε παλαιότερη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματός του
|Twitter

ΑΝΕΛ: «Ούτε μία στο δισεκατομμύριο» να πέσει η κυβέρνηση

Protagon Team Protagon Team 29 Ιανουαρίου 2018, 14:57

Με φρασεολογία που παραπέμπει στο γνωστό τραγούδι του Νίκου Καρβέλα με ερμηνεύτρια την Αννα Βίσση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση -«ούτε μία στο δισεκατομμύριο», όπως επαναλάμβανε διαρκώς- να τεθεί θέμα για την κυβέρνηση εξαιτίας του Σκοπιανού (και της στάσης των ΑΝΕΛ στο θέμα).

«Όχι μόνο ούτε μία στο εκατομμύριο, αλλά ούτε μία στο δισεκατομμύριο», ανέφερε χαρακτηριστικά λίγο πριν από την έναρξη της κοινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ και της Εκτελεστικής Επιτροπής που πραγματοποιείται, πάντως, κεκλεισμένων των θυρών.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ, πρόσθεσε ο κ. Παπαχριστόπουλος, «μας ενώνουν ακόμα η μάχη κατά της διαφθοράς, της διαπλοκής, της μιντιακής δικτατορίας και ενός πολιτικού συστήματος που μας έφερε ως εδώ».

Σε μία έμμεση εξάλλου, αποδοκιμασία οργισμένων φωνών μέσα στην ΚΟ των ΑΝΕΛ για τις εξελίξεις στο Μακεδονικό -όπως π.χ. του Δημήτρη Καμμένου- έσπευσε να σημειώσει ότι αναφορικά με τον ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ,  προτιμά να αφήνει την διαπραγμάτευση σε αυτούς που έχουν περισσότερη γνώση (εννοώντας τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά).

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος που λακωνικά ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μην περιμένουν ειδήσεις αναφορικά με την κυβερνητική σταθερότητα και τα σενάρια περί αποχώρησής του από τη συγκυβέρνηση. «Μην περιμένετε ειδήσεις, δεν υπάρχουν», δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα, προσερχόμενος στη συνεδρίαση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...