262
Καρέ από τη συνάντηση Φώφης Γεννηματά-Σταύρου Θεοδωράκη, στις 28 Νοεμβρίου 2017 | George Vitsaras / SOOC

Επιστολή Γεννηματά-Θεοδωράκη στις εταιρείες δημοσκοπήσεων για το «Κίνημα Αλλαγής»

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2017, 21:19
Καρέ από τη συνάντηση Φώφης Γεννηματά-Σταύρου Θεοδωράκη, στις 28 Νοεμβρίου 2017
|George Vitsaras / SOOC

Επιστολή Γεννηματά-Θεοδωράκη στις εταιρείες δημοσκοπήσεων για το «Κίνημα Αλλαγής»

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2017, 21:19

Μετά τον πρώτο αιφνιδιασμό τα στελέχη της Κεντροαριστεράς αρχίζουν να… συνηθίζουν το νέο όνομα. Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε σε συνεργάτες του ότι είχε ενημερωθεί και συμφωνήσει ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τη στήριξή του εξέφρασε και ο ευρωβουλευτής της Ελιάς Νίκος Ανδρουλάκης, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με τους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού.

Θετικό χαρακτηρίζει το γεγονός ότι γίνονται βήματα ο Γιώργος Καμίνης, με συνεργάτες του όμως να επισημαίνουν με νόημα ότι «τα υπόλοιπα (σ.σ. διαδικασία ανακοίνωσης κτλ) θα τα δούμε στο πλαίσιο της συνεργασίας που ξεκινά».

Επιφυλακτικά εμφανίζονται τα στελέχη των μικρότερων σχηματισμών της ΔΗΣΥ, που βλέπουν τον ρόλο τους να υποβαθμίζεται από την κυριαρχία της Φώφης Γεννηματά, του Σταύρου Θεοδωράκη και του Γιώργου Παπανδρέου σε συνδυασμό με τον δεύτερο της κάλπης, Νίκο Ανδρουλάκη και τον τρίτο, Γιώργο Καμίνη.

Χαρακτηριστικά είναι η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ: «Οι αποφάσεις στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς να είναι αποτέλεσμα συλλογικών διαδικασιών και όχι μονομερών ενεργειών», επισημαίνεται σε απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Το απόγευμα της Τρίτης Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης έστειλαν επιστολή προς τις εταιρείες δημοσκοπήσεων ζητώντας από εδώ και πέρα να μετρούν το Κίνημα Αλλαγής και όχι τη ΔΗΣΥ και το Ποτάμι.

Η επιστολή προς τις εταιρείες δημοσκοπήσεων

Αθήνα, 28/11/2017

Προς

1.ΣΕΔΕΑ

2.Μέλη Μητρώου Φορέων και Επιχειρήσεων Δημοσκοπήσεων (βλ.συν. πίνακα)

Κοιν: Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης

Σας ενημερώνουμε για την ειλημμένη απόφαση μας για κοινή εκλογική πορεία των δυο κοινοβουλευτικών κομμάτων ΔΗΣΥ και ΠΟΤΑΜΙ.

Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε η παρουσίαση των αποτελεσμάτων μετρήσεων της κοινής γνώμης να γίνεται από εδώ και στο εξής, με το ενιαίο όνομα «ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ». (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ – ΠΟΤΑΜΙ)

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ- ΣΤΑΥΡOΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Δείτε την επιστολή εδώ – σε μορφή PDF

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...