191
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μάρκας Peugeot |

Νιάρχος και Peugeot: 143 νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2017, 17:17
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μάρκας Peugeot
|

Νιάρχος και Peugeot: 143 νέα υπερσύγχρονα ασθενοφόρα για το ΕΚΑΒ

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2017, 17:17

Επειτα από σχετικό διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν πέντε εταιρείες, νικήτρια αναδείχθηκε η Peugeot με το μοντέλο της Boxer. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό όχημα που συνδυάζει την ευκολία στην οδήγηση με τον εργονομικό εξοπλισμό πράγμα που θα αποδειχθεί χρήσιμο στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα ασθενοφόρα. Διαθέτοντας το μεγαλύτερο ωφέλιμο πλάτος στην κατηγορία του, υψηλή ποιότητα ηχομόνωσης και ανασχεδιασμένο σύστημα ανάρτησης καθίσταται μια πολύ αξιόλογη λύση για την χρήση που προορίζεται.

peugeot-boxer 1
Η Peugeot αναδείχθηκε νικήτρια με αυτό το μοντέλο της, το Boxer

Τα 143 αυτοκίνητα θα μετατραπούν σε ασθενοφόρα σε πιστοποιημένη μονάδα παραγωγής που διαθέτει η αυτοκινητοβιομηχανία στην Πορτογαλία και στην συνέχεια θα παραχωρηθούν πρώτα στο Ίδρυμα και από εκεί στο ΕΚΑΒ.

Ο Ομιλος Συγγελίδη, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Peugeot στην Ελλάδα, πέρα από την παράδοση των οχημάτων, προσφέρει δωρεάν την προληπτική τους συντήρηση για τα δύο πρώτα χρόνια στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Peugeot ανά την χώρα. Ευπρόσδεκτη μια τέτοια κίνηση, αν αναλογιστούμε το ποσοστό της καταπόνησης που θα έχουν τέτοιου είδους οχήματα.

Στο παρελθόν άλλωστε, αντίστοιχα οχήματα Peugeot έχουν παραδοθεί και σε άλλες εταιρείες και οργανισμούς όπως την ΔΕΗ, τον δήμο Κέας, την ΕΒΟΛ κ.α.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...