122
Το μετσοβόνε δίνει στα παπουτσάκια πικάντικη και ταυτόχρονα καπνιστή γεύση | Χρυσαυγή Μπόμπολα

Παπουτσάκια με κιμά, μανιτάρια και μετσοβόνε

Κική Τριανταφύλλη Κική Τριανταφύλλη 15 Ιουνίου 2017, 12:27
Το μετσοβόνε δίνει στα παπουτσάκια πικάντικη και ταυτόχρονα καπνιστή γεύση
|Χρυσαυγή Μπόμπολα

Παπουτσάκια με κιμά, μανιτάρια και μετσοβόνε

Κική Τριανταφύλλη Κική Τριανταφύλλη 15 Ιουνίου 2017, 12:27

Ότι και να διαλέξετε… γοβάκια, μποτάκια, σταράκια ή πεδιλάκια όλα είναι υπέροχα, αρκεί να τους βάλετε τα κατάλληλα υλικά. Σήμερα έφτιαξα ένα διαφορετικό παπουτσάκι μελιτζάνας. Χωρίς μπεσαμέλ από πάνω, αλλά με τυρί μετσοβόνε που έχει αυτή την εξαιρετική πικάντικη και ταυτόχρονα καπνιστή γεύση. Μέσα στον κιμά θα βρείτε μανιτάρια έκπληξη, ψιλοκομμένα σε μικρά καρεδάκια.

Μια διαφορετική εκδοχή της μελιτζάνας παπουτσάκι, πολύ νόστιμη και ενδιαφέρουσα! Η αλήθεια είναι οτι το φαγητό αυτό θέλει χρόνο και φροντίδα. Όμως η ποσότητα είναι μεγάλη, ικανή να ταϊσει μια οικογένεια και δεύτερη μέρα ή να σταθεί επαρκώς σε μπουφέ πολλών ατόμων. Το σίγουρο είναι ένα, θα αρέσει σε όλους…

Πείτε μου απλά τι νούμερο παπούτσι φοράτε και εγώ θα σας στείλω το κατάλληλο ζευγάρι για δοκιμή…

Δείτε τη συνταγή εδώ

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...