Το καταΐφι ταιριάζει (και) στην κασερόπιτα
Η κασερόπιτα αυτή είναι στο στυλ της τυρόπιτας με καταΐφι και 4 τυριά. Είναι πολύ νόστιμη, μαστιχωτή και γλυκιά σε γεύση, λόγω των τυριών που περιέχει.
Αρκεί βεβαίως να φαγωθεί φρέσκια, λίγο μετά το ψήσιμό της, ή να ξαναζεσταθεί όταν πρόκειται να την καταναλώσουμε μετά από ώρες ή ημέρες.
Ο λόγος είναι ότι τα τυριά αυτά όταν κρυώσουν σκληραίνουν και ενώ η νοστιμιά της θα είναι η ίδια, η υφή δεν θα είναι αυτή που πρέπει, κάτι που πραγματικά παίζει μεγάλο ρόλο στην απόλαυση!
Ενα εξίσου σημαντικό πλεονέκτημα της τυρόπιτας είναι ότι έχει αναμονή 12 ώρες στη συντήρηση του ψυγείου πριν ψηθεί.
Πράγμα που κάνει πολύ ξεκούραστα τα πράγματα όταν πρόκειται να την σερβίρει κανείς σε ένα τραπέζι που ταυτόχρονα θα έχει να ετοιμάσει κι άλλα πολλά εδέσματα…
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News