81
| lifesambrosia.com

Κοτόπουλο με φρέσκες και λιαστές ντομάτες

Bostanistas Bostanistas 23 Σεπτεμβρίου 2016, 18:57

Κοτόπουλο με φρέσκες και λιαστές ντομάτες

Bostanistas Bostanistas 23 Σεπτεμβρίου 2016, 18:57

Το κοτόπουλο το έψησα στο σχαροτήγανο, μπορεί όμως να ψηθεί σε απλό αντικολλητικό τηγάνι, σε ψησταριά υγραερίου ή σε κάρβουνα. Σας δίνω και οδηγίες για να αποκτήσουν τα φιλέτα σας αυτές τις ωραίες γραμμές από το σχαροτήγανο ή την ψησταριά. Η σάλτσα, που άνετα την λες και σαλάτα, είναι καλό να φτιαχτεί περίπου 1 ώρα πριν σερβίρετε, ώστε να δέσουν οι γεύσεις και τα αρώματα. Χρησιμοποίησα πολύχρωμα τοματάκια, ώστε να γίνει το πιάτο πιο εμφανίσιμο.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...