Το κοτόπουλο το έψησα στο σχαροτήγανο, μπορεί όμως να ψηθεί σε απλό αντικολλητικό τηγάνι, σε ψησταριά υγραερίου ή σε κάρβουνα. Σας δίνω και οδηγίες για να αποκτήσουν τα φιλέτα σας αυτές τις ωραίες γραμμές από το σχαροτήγανο ή την ψησταριά. Η σάλτσα, που άνετα την λες και σαλάτα, είναι καλό να φτιαχτεί περίπου 1 ώρα πριν σερβίρετε, ώστε να δέσουν οι γεύσεις και τα αρώματα. Χρησιμοποίησα πολύχρωμα τοματάκια, ώστε να γίνει το πιάτο πιο εμφανίσιμο.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News