Αγαπημένο μεζεδάκι που δεν λείπει από τις καλοκαιρινές βεράντες και φτιάχνεται εύκολα. Καθένας έχει και έναν τρόπο να προτείνει, όπως έχω διαπιστώσει. Αλλος προτείνει δυο, άλλος δέκα, άλλος 24 ώρες. Αλλος αρωματίζει με ρίγανη, άλλος με δάφνη, άλλος με πρασινάδες. Σχεδόν όλοι με σκόρδο. Κάποιοι συντηρούν σε σπορέλαιο, κάποιοι σε ελαιόλαδο. Η δικός μου, λοιπόν, γαύρος είναι έτοιμος σε μια μέρα, χρόνος όμως που μπορεί να συντομευτεί με κάποια «κόλπα».
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News