111
| avocadoadaynutrition.com

Κολοκυθάκια: πρώτα κάψα, μετά δροσιά

Δημήτρης Μπούτος Δημήτρης Μπούτος 22 Ιουνίου 2016, 18:31

Κολοκυθάκια: πρώτα κάψα, μετά δροσιά

Δημήτρης Μπούτος Δημήτρης Μπούτος 22 Ιουνίου 2016, 18:31

Μόλις σφίξουν οι ζέστες, ο φούρνος κλείνει, τα τηγάνια σκαρφαλώνουν στα πιο ψηλά ντουλάπια, μόνο οι κατσαρόλες μένουν έξω για μακαρονάδες γρήγορες, στα πεταχτά. Για μαγείρεμα χρονοβόρο ούτε λόγος, ποιος αντέχει να μείνει στην κουζίνα πάνω από καυτά λάδια και ατμούς; Εμπρός καλή μου τηγανοψηστιέρα, που όλα τα ετοιμάζεις γρήγορα και καθαρά. Βλέποντας τα ροδοψημένα κολοκυθάκια της Αμαλίας Λογαρά και σκεφτόμενος ό,τι έγραψε η Εύη Σκούρα, πως τα ψητά λαχανικά είναι η δελεαστική αντι-πρόταση στα ωμά, κατέληξα σε αυτές τις πικάντικες κολοκυθένιες γόνδολες γεμισμένες με γιαούρτι και φέτα. Και χορταίνουν και ετοιμάζονται μέσα σε 20 λεπτά από την ώρα της πείνας.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...