Ουδέτερο στη γεύση, δροσερό και μαζί πηχτό, χορταστικό οπωσδήποτε, ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα. O,τι ρέστα έχουμε στα συρτάρια του ψυγείου, με λίγο φρυγανισμένο ψωμί και δυο – τρία αβοκάντο, αρκούν για το πιο φίνο καλοκαιρινό γεύμα. Πριν ξεκινήσουν οι αυτοσχεδιασμοί, μου ήρθε στο μυαλό το χάρμα οφθαλμών blog whatsgabycooking.com, η ψυχή του οποίου, η 27χρονη Gaby Dalkin, είναι ο άνθρωπος – αβοκάντο: το βουτυράτο φρούτο αποτελεί τη μεγάλη της μαγειρική εμμονή. Μ’ ένα πρόχειρο πέρασμα στο αρχείο των συνταγών της, ιδού πέντε απλές ιδέες για γευστικά παιχνίδια.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News