Είναι εκείνες οι φορές που έχεις ξεθεωθεί από τα μακροβούτια, τις ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας και το μόνο που αποζητάς είναι σκιά, μεζέ και ούζο.
Τα μαζέψαμε, λοιπόν, άρον – άρον, ανοίξαμε τα παράθυρα του εξοχικού και στρώσαμε το τραπέζι στη βεράντα ενώ οι πιο επιδέξιοι και ορεξάτοι έπιασαν δουλειά στην κουζίνα.
Νοστιμιά από τις λίγες, είναι αυτή η τραγανή εκδοχή της φέτας με σουσάμι και μέλι. Δεν χρειάζονται πάνω από πέντε κινήσεις.
Είναι σαν να λες «σουσάμι άνοιξε» και μεμιάς ν’ ανοίγει η σπηλιά με τον τυρένιο θησαυρό.
Δείτε τη συνταγή εδώ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News