90
Η φέτα δεν πρέπει να παραμαλακώσει καθώς ψήνεται | cupcakesomg.blogspot.com

«Σουσάμι άνοιξε»: τραγανή φέτα με μέλι

Αμάτα Σκουλούδη 15 Ιουλίου 2016, 11:28
Η φέτα δεν πρέπει να παραμαλακώσει καθώς ψήνεται
|cupcakesomg.blogspot.com

«Σουσάμι άνοιξε»: τραγανή φέτα με μέλι

Αμάτα Σκουλούδη 15 Ιουλίου 2016, 11:28

Είναι εκείνες οι φορές που έχεις ξεθεωθεί από τα μακροβούτια, τις ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας και το μόνο που αποζητάς είναι σκιά, μεζέ και ούζο.

Τα μαζέψαμε, λοιπόν, άρον – άρον, ανοίξαμε τα παράθυρα του εξοχικού και στρώσαμε το τραπέζι στη βεράντα ενώ οι πιο επιδέξιοι και ορεξάτοι έπιασαν δουλειά στην κουζίνα.

Νοστιμιά από τις λίγες, είναι αυτή η τραγανή εκδοχή της φέτας με σουσάμι και μέλι. Δεν χρειάζονται πάνω από πέντε κινήσεις.

Είναι σαν να λες «σουσάμι άνοιξε» και μεμιάς ν’ ανοίγει η σπηλιά με τον τυρένιο θησαυρό.

Δείτε τη συνταγή εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...