Σήμα κατατεθέν της λεβαντίνικης κουζίνας, μαζί με το χούμους. Η όψη του αλλάζει ανάλογα με τα υλικά, από ορεκτική σαλάτα ως δροσερό συνοδευτικό για θαλασσινούς μεζέδες ή κρεατικά. Oχι πως ενισχυμένο με παραπάνω κους κους και λαχανικά δεν γίνεται γεύμα ανάλαφρο και μαζί χορταστικό! Οι αυστηροί θα πουν πως μαϊντανός, κους-κους και κρεμμύδι είναι οι μόνοι πρωταγωνιστές του αυθεντικού ταμπουλέ, μα όλα είναι θέμα όρεξης και γούστου.
Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News