80
| Κική Τριανταφύλλη

Γιουβέτσι με φρέσκια σουπιά και το μελάνι της

Κική Τριανταφύλλη Κική Τριανταφύλλη 1 Απριλίου 2016, 10:41

Γιουβέτσι με φρέσκια σουπιά και το μελάνι της

Κική Τριανταφύλλη Κική Τριανταφύλλη 1 Απριλίου 2016, 10:41

Mια από τις πιο εκλεκτές σουπιολιχουδιές που μπορείς να γευτείς, είναι το μαύρο γιουβέτσι, το νηστίσιμο, όπως το κάνει ο μεγάλος ψαράς Τάσος Κόλλιας. Το έχετε καταλάβει, φαντάζομαι. Οταν στέκομαι στην αγορά μπροστά σε ψάρια και θαλασσινά, δύο είναι οι άνθρωποι – τσελεμεντέδες μου, η Αννούλα του Ψαροκόκκαλου στο Κερατσίνι και ο Κόλλιας του Φαλήρου. Δεν ανοίγω βιβλίο, τηλεφωνώ. Κάποιος από τους δύο θα απαντήσει. Σειρά είχε σήμερα ο Τάσος.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...