Τα μπιφτέκια είναι ένα φαγητό με το οποίο πάντοτε πειραματίζομαι. Μου αρέσει να δοκιμάζω παραλλαγές τους και συνήθως το αποτέλεσμα είναι πολύ νόστιμο, ό,τι και αν κάνω! Σε γενικές γραμμές έχω καταλήξει στο ότι τα αυγά τα “σφίγγουν”, το ψωμί, ή η γλουτένη σε οποιαδήποτε μορφή της, τα αφρατεύει, όπως και το ξύδι, το τσίπουρο και η ντομάτα. Εδώ σας παραθέτω μια συνταγή μου πολύ νόστιμη και απλή. Το κεφαλοτύρι, ο βασιλικός και το φρέσκο κρεμμύδι δίνουν μια υπέροχη γεύση. Το σουμάκ είναι ένα μπαχαρικό της ανατολής, με έντονη γεύση λεμονιού, που ταιριάζει απίστευτα με όλα τα είδη κρέατος. Εδώ το χρησιμοποιώ και στις πατάτες φούρνου με φλούδα λεμονιού που συνοδεύουν τα μπιφτέκια.
Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News