Χαλβάς σιμιγδαλένιος της τελευταίας στιγμής
Επιδόρπιο παντός καιρού και «γλυκό της στιγμής», ούτε 15 λεπτά δεν θα σας πάρει να τον ετοιμάσετε.
Ακόμα κι αν έρθουν, εντελώς αναπάντεχα, επισκέπτες και τίποτα δεν υπάρχει για κέρασμα, προλαβαίνετε να τον φτιάξετε.
Μέχρι να πιουν το καφεδάκι τους, προσφέρετε και τον χαλβά. Και σήμα κατατεθέν για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας που πλησιάζει!
Υλικά:
-1 κούπα λάδι
-2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό
-2 κούπες ζάχαρη
-½ κούπα μέλι
-4 κούπες νερό
-½ κούπα σταφίδες ξανθές
-1 κούπα καρύδια χοντροκομμένα
Ακολουθήστε το Protagon στο Google News