94
| caelie@Flickr

Στο μποστάνι, τον Γενάρη: το πρώτο μου λάχανο

Bostanistas 5 Ιανουαρίου 2016, 14:04

Στο μποστάνι, τον Γενάρη: το πρώτο μου λάχανο

Bostanistas Bostanistas 5 Ιανουαρίου 2016, 14:04

Χθες, μετά από τρεις μήνες υπομονής, έκοψα επιτέλους το πρώτο μου λάχανο! Βέβαια όλο αυτό τον καιρό έτρωγα ήδη τα χαμηλότερα φύλλα του που είναι πελώρια και μόνο ένα φτάνει για μια ολόκληρη σαλάτα. Τα εξωτερικά φύλλα του λάχανου δεν είναι ιδιαίτερα τρυφερά και έχουν συνήθως έντονη τη γεύση της χλωροφύλλης. Όμως περιέχουν πολλά θετικά ιχνοστοιχεία που δεν περιέχονται στη κεφαλή και γι’ αυτό θα πρέπει να τα συμπεριλαμβάνουμε και αυτά στη διατροφή μας. Φυσικά τώρα δεν θα παραλείψω να δοκιμάσω τη σχετική συνταγή για λαχανοντολμάδες.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...