• Στις εκλογές ΝΔ έλαβαν: Γαλάζια πουκάμισα 2, ριγέ πουκάμισα 2, γραβάτα 1

    emfanisi_nd
    Τζιτζικώστας, Μητσοτάκης με γαλάζιο πουκάμισο. Σαμαράς, Αβραμόπουλος με ριγέ. Άδωνις με γραβάτα. Και Μεϊμαράκης με κάτι απροσδιόριστο.

    Ποσοστό 50% έλαβε το look γαλάζιο μονόχρωμο πουκάμισο με μπλε σκούρο σακάκι καθώς δύο από τους τέσσερις υποψήφιους (Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας) το υιοθέτησαν κατά την προσέλευσή τους στις κάλπες.
    Υψηλό ποσοστό, αλλά σε μη υποψήφιους έλαβε και το ριγέ γαλάζιο-λευκό πουκάμισο, πάντα με σκούρο μπλε σακάκι, που το προτίμησαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.
    Ο μόνος που δεν υπέκυψε στη νέα, χαλαρή, τύπου Τζόρτζ Κλούνι ντύσιμο, που επικρατεί τελευταία στους νεοδημοκράτες, ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης. Οτελευταίος υπέρμαχος της γραβάτας. Και μάλιστα της έντονης, μπλέ ελεκτρίκ γραβάτας που συνδιάζεται με άσπρο πουκάμισο για να «γράφει» ακόμα πιο πολύ και να στέλνει όσο πιο μακριά μπορεί το γαλανόλευκο μήνυμα.
    Τέλος, αίνιγμα αποτελεί η επιλογή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Που μέσα από το μπλε (κλασικά…) σακάκι, επέλεξε να φορέσει κάτι απροσδιόριστο. Μια μπλούζα-υβρίδιο, ανάμεσα σε ζιβάγκο, πόλο και πουκάμισο με κουμπιά στον γιακά, που ίσως κάνει πρώτη φορά εμφάνιση σε επίσημη (ή έστω ημιεπίσημη) πολιτική εμφάνιση

  • Ο Κυριάκος για τις ουρές. Ο Άδωνις τον μιμείται

    • Screenshot 2015-12-20 19.17.11

    Με ειδικές κάρτες που αναρτά στον λογαριασμό του στο twitter ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, ενημερώνει κάθε μια ώρα για τα εκλογικά τμήματα που έχουν ελάχιστο χρόνο αναμονής.
    Πιθανότατα, στο επιτελείο του κ. Μητσοτάκη, πιστεύουν ότι πολλοί δυνάμει ψηφοφόροι, έχουν αποθαρρυνθεί από τις ουρές που βλέπουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αποφάσισαν να τους διευκολύνουν, ώστε να ψηφίσουν μεταδίδοντας πρακτικές πληροφορίες.
    Η πρώτη ανάρτηση έγινε στις 6.00 μ.μ. και η επόμενη στις 7.00 μ.μ. Λίγα λεπτά μετά, μια κάρτα με τις ίδιες ακριβώς πληροφορίες, ανέβασε στον δικό του λογαριασμό και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Φαίνεται ότι οι δυό τους, διαθέτουν γραφίστες που βρίσκονται επι ποδός, προκειμένου να «εικονογραφούν» τα μηνύματά τους ώστε να περνάνε ευκολότερα στον «λαό» τους

  • Οι selfies του Κώστα Καραμανλή

    Oταν ένας πολιτικός βγάζει selfies, τότε γνωρίζεις ότι δεν είναι πρόθυμος να κάτσει στον καναπέ του, ακόμα και αν πρόκειται για τον Κώστα Καραμανλή. Τη μέρα, λοιπόν, που μία κυριακάτικη εφημερίδα (η «Real News») κυκλοφορεί με τον τίτλο «Ερχεται», αναφερόμενη στον πρώην πρωθυπουργό, εκείνος κάνει δημόσια εμφάνιση μετά συζύγου και εισπράττει την αγάπη των πολιτών (του). Θυμίζω ότι στον τελευταίο περίπατο που έκανε το ζεύγος στην παραλία της Θεσσαλονίκης, κλήθηκαν και οι φωτογράφοι. Ο Καραμανλής, λοιπόν, ξεκουράστηκε και επανακάμπτει. Θα είναι στη ΝΔ ή με ένα άλλο σχήμα; Να το θέσω πιο κομψά: θα είναι με νέο ΑΦΜ;

  • Τζιτζικώστας 100%

    • ÁÐÏÓÔÏËÏÓ ÔÆÉÔÆÉÊÙÓÔÁÓ ÕÐÏØÇÖÉÏÓ ÐÑÏÅÄÑÏÓ - ÅÓÙÊÏÌÌÁÔÉÊÅÓ ÅÊËÏÃÅÓ ÓÔÇ ÍÅÁ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁ ÃÉÁ ÔÇÍ ÁÍÁÄÅÉÎÇ ÐÑÏÅÄÑÏÕ

    Σε εκλογικό τμήμα της Θεσσαλονίκης, όπου (αν δεν υπήρχε η εμφανής στήριξη Καραμανλή στον Μεϊμαράκη), πιθανόν να λάμβανε ποσοστά βορειοκορεάτη ηγέτη, ψήφισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ καινοτόμησε, δηλώνοντας ότι «σήμερα η Νέα Δημοκρατία γυρίζει σελίδα».

    Ο κ. Τζιτζικώστας προσήλθε στη διαδικασία έχοντας την ευχή του καστανά, του γνωστού θεσμικού παράγοντα της Θεσσαλονίκης, ο οποίος ευχήθηκε στον υποψήφιο να κερδίσει την εκλογή και να αναλάβει αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν είναι και λίγο…

     

     

  • #eklogesnd στο twitter

  • «Για τον Τζιτζικώστα ρε γαμώτο»

    ÂÏÕËÁ ÐÁÔÏÕËÉÄÏÕÅÓÙÊÏÌÌÁÔÉÊÅÓ ÅÊËÏÃÅÓ ÓÔÇ ÍÅÁ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁ ÃÉÁ ÔÇÍ ÁÍÁÄÅÉÎÇ ÐÑÏÅÄÑÏÕ

    Στην αρχή ήταν εθνικό σύμβολο. Μετά έγινε και σύμβολο του ΠΑΣΟΚ. Αισθάνθηκε, όμως, την ανάγκη να εξελιχθεί. Συμμετείχε στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα. Και τώρα έσπευσε, μαζί του, για να τον ψηφίσει. Δεν υπάρχουν εμπόδια για τη Βούλα Πατουλίδου.

  • H Φώφη γκρινιάζει, ο Βαγγέλης δεν κατανοεί

    ÏÌÉËÉÁ ÔÇÓ ÖÙÖÇÓ ÖÅÍÍÇÌÁÔÁ ÓÔÇÍ ÊÅÍÔÑÉÊÇ ÐÏËÉÔÉÊÇ ÅÐÉÔÑÏÐÇ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ

    Σε ταβέρνα να πας, θα ακούσεις φήμες για νέα πολιτικά σχήματα. Είναι δε εμφανές ότι η σχετική συζήτηση δημιουργεί περισσότερα σχήματα και από αυτά της νυχτερινής Αθήνας. Ενα εξ αυτών είναι το, φημολογούμενο, σχήμα Σαμαρά-Βενιζέλου, το οποίο θα έχει φιλοευρωπαϊκό προφίλ, πλην όμως είναι άγνωστο αν θα έχει και ακροατήριο. Δεν ξέρω αν εσείς το μαθαίνετε από μένα, αλλά σίγουρα η Φώφη το έχει ακούσει και από αλλού. Και να ήταν μόνο αυτό; Είναι και ο «e-Kύκλος», το site που εκφράζει τον προβληματισμό του Ευάγγελου Βενιζέλου, το οποίο ενοχλεί την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Τι απαντά ο κ. Βενιζέλος; Ε, περίπου αυτά που θα λέγατε και εσείς. «Δεν έχω δώσει καμία αφορμή και δεν κατανοώ τη φημολογία.» Τι ανταπαντούν από το περιβάλλον Φώφης; «Αλήθεια, πώς μπορεί να εκλεγεί ξανά βουλευτής ο κ. Βενιζέλος;» Να ένα ωραίο ερώτημα για να πορευτεί η επιστήμη, μαζί με τη φιλοσοφία και την πολιτική.




text
  • Να είσαι στις οκτώ καλύτερες χώρες του κόσμου σε μπάσκετ και πόλο δεν το λες και λίγο, πάντως


    6 Αυγούστου 2024, 16:11