477
Ο Σιμόν και η Μωντ ζουν τον έρωτά τους μέσω των κινητών τηλεφώνων τους στη σειρά «Μοναχικά ειδύλλια» | TV5MONDEplus

Ο έρωτας γιορτάζει στην οθόνη του TV5MONDEplus

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2022, 18:49
Ο Σιμόν και η Μωντ ζουν τον έρωτά τους μέσω των κινητών τηλεφώνων τους στη σειρά «Μοναχικά ειδύλλια»
|TV5MONDEplus

Ο έρωτας γιορτάζει στην οθόνη του TV5MONDEplus

Protagon Team Protagon Team 27 Ιανουαρίου 2022, 18:49

Αααχχ ο έρωτας… Οταν αρχίζει, όταν τελειώνει, μεταξύ 2 ή περισσότερων, απρόβλεπτος ή αναπόφευκτος : μας φέρνει σε απίστευτες καταστάσεις. Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, παρακολουθήστε στο TV5MONDEplus ταινίες και σειρές που ρίχνουν φως στις διαφορετικές πτυχές των ερωτικών σχέσεων

Ο έρωτας 2.0

Ο έρωτας: Η ευρεία χρήση των έξυπνων τηλεφώνων έφερε μια επανάσταση στις ερωτικές σχέσεις. Πώς αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο μπαίνουμε σε μία σχέση και την προσέγγιση της σεξουαλικότητας, αυτές οι νέες πρακτικές; Παρακολουθήστε 6 νέους από το Κεμπέκ οι οποίοι είναι “ελεύθεροι” στην ψηφιακή εποχή.

Μοναχικά ειδύλλια: Την εποχή των κοινωνικών δικτύων, το αλληλογραφικό ειδύλλιο του Σιμόν και της Μωντ εξελίσσεται καθώς φλερτάρουν μέσω των κινητών τηλεφώνων τους. Ωστόσο, αμφιβολίες, μυστικά και παρερμηνείες φαίνεται να εναντιώνονται στην άνθιση του νέου ζευγαριού. Θα καταφέρουν να σώσουν τον έρωτά τους;

Πρώτες γνωριμίες

Ο περίφημος κεραυνοβόλος… ή περίπου

Ραντεβού στα τυφλά α λα εβραϊκά: Aτυχη στον έρωτα, μία νέα γυναίκα αποφασίζει να επανασυνδεθεί με την θρησκεία της μέσω ενός γάμου με έναν θρήσκο εβραίο. Θα χρειαστεί να περάσει το τεστ του σιντούχ, ένα ραντεβού για συνοικέσιο. Όμως δεν θα πάνε όλα κατά το προβλεπόμενο.

Πολίν και Φρανσουά: Τα άφησε όλα για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην επαρχία. Εγκαθίσταται σε μία παλιά κατοικία και γνωρίζει τον γείτονα που μένει δίπλα. Πληγωμένοι από τη ζωή και οι δύο, έρχονται κοντά ο ένας στον άλλο σιγά σιγά.

Ασυνήθιστοι έρωτες

Απίθανες συνδέσεις και πρωτότυπα ζευγάρια

Ανζέλ και Τόνι: Μια σπασμένη όμορφη κούκλα γνωρίζει έναν τραχύ ναυτικό ψαρά. Δεν το πιστεύουν όμως παρόλα αυτά θα γράψουν μία ιστορία αγάπης ισάξια με παραμυθιού.

Ερωτευμένοι: Κατά τη διάρκεια μίας περιπολίας στη Μέση Ανατολή, ένας δυτικός στρατιωτικός και μία χωριατοπούλα με μαντήλα νικάμπ πατούν καρδούλα ο ένας στον άλλο μέσω μίας online εφαρμογής γνωριμιών. Μία εκρηκτική συνάντηση.

Ερωτικά τρίγωνα

Με 2 όλα καλά, με 3 καλώς τους μπελάδες, (με 4 δεν φαντάζεστε καν)

Ερωτας με 2: Οντας σε σχέση εδώ και πολλά χρόνια, ο Εκτόρ σχεδιάζει να κάνει ένα παιδί με τον σύντροφό του. Δεν φανταζόταν ποτέ όμως ότι θα ξαναερωτευόταν τον παιδικό του έρωτα. Αδυνατώντας να διαλέξει ανάμεσα στον σύντροφό του και την Λουίζ, ξεκινάει μία διπλή ζωή.

Μπαμακό: Η ζωή του Μπιραχίμα ανατρέπεται όταν αποφασίζει να πάρει μία τρίτη σύζυγο η οποία μάλιστα είναι στην ηλικία των παιδιών του! Οι δύο πρώτες του γυναίκες δεν είναι καθόλου διατεθειμένες να δεχτούν αυτή την κατάσταση και θα κάνουν τα πάντα για να διώξουν τη νεαρή εισβολέα.

Χωρισμοί

Η αρχή του τέλους

Σταματάω ή συνεχίζω;: Ενα ζευγάρι σαραντάρηδων που βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο του γάμου τους, πηγαίνει για ορεινή πεζοπορία. Μετά τον ένατο τσακωμό, εκείνος θέλει να επιστρέψει. Εκείνη αποφασίζει να μείνει. Μόνη.

Ο καναπές: Τον Μπατίστ τον παράτησαν. Περιμένει έναν φίλο του για να τον βοηθήσει να πάρουν το τελευταίο έπιπλο από το διαμέρισμα όπου συγκατοικούσε με τη σχέση του. Ο φίλος του έρχεται και του ανακοινώνει ότι τον παράτησαν κι εκείνον.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News