366
Οι άνθρωποι της εταιρείας SoftOne κρατούν τα 5 βραβεία που έλαβαν για την καινοτομία και την τεχνολογική αριστεία των cloud λύσεων |

Νέα διάκριση της SoftOne στα Cloud Computing Awards 2022

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2022, 17:04
Οι άνθρωποι της εταιρείας SoftOne κρατούν τα 5 βραβεία που έλαβαν για την καινοτομία και την τεχνολογική αριστεία των cloud λύσεων
|

Νέα διάκριση της SoftOne στα Cloud Computing Awards 2022

Protagon Team Protagon Team 26 Μαΐου 2022, 17:04

Μεταξύ των μεγάλων νικητών της τελετής απονομής των Cloud Computing Awards 2022 υπήρξε η SoftOne, αποσπώντας 5 συνολικά βραβεία για την καινοτομία και την τεχνολογική αριστεία των cloud λύσεων της, καθώς και την επιτυχημένη υλοποίησή τους σε επιχειρήσεις και οργανισμούς της αγοράς.

Η νέα διάκριση της εταιρείας στον κορυφαίο ετήσιο θεσμό ανάδειξης πρωτοποριακών τεχνολογιών, πρακτικών και εφαρμογών, επιβεβαιώνει την καθοριστική κι έμπρακτη συμβολή των cloud λύσεων και υπηρεσιών της SoftOne στη διαδικασία μετάβασης κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης, στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή.

Ειδικότερα, η νέα σειρά λογισμικού Soft1 Series 6 αναδείχθηκε ως η κορυφαία λύση ERP που διατίθεται στην αγορά μέσω του μοντέλου SaaS, καθώς ενσωματώνει πρωτοποριακές τεχνολογίες που βοηθούν κάθε επιχείρηση να προχωρήσει στον ψηφιακό της μετασχηματισμό με απλά και εφικτά βήματα τα οποία μπορούν να υλοποιηθούν σταδιακά, προσδίδοντας άμεσα υψηλή προστιθέμενη αξία. Ταυτόχρονα, η λύση cloud ERP της SoftOne έλαβε μία ακόμη βράβευση για την επιτυχημένη λειτουργία της στη διεθνώς καταξιωμένη εταιρεία παραγωγής πρωτοποριακών οικιακών προϊόντων και επίπλων COCO-MAT.

Περίοπτη θέση μεταξύ των διακρίσεων της SoftOne, κατέχουν τα 2 βραβεία που έλαβε η Υπηρεσία Παρόχου Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης EINVOICING τόσο για τις προηγμένες τεχνολογικές δυνατότητες και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της, όσο και την υλοποίησή της στην Public-MediaMarkt (PMM) – τον κορυφαίο omnichannel retailer σε Ελλάδα και Κύπρο. Τις βραβεύσεις της εταιρείας συμπλήρωσε αυτή της web εφαρμογής Soft1 MyWorkplace, μίας πρωτοποριακής διαδραστικής πλατφόρμας επικοινωνίας εργαζομένων-επιχείρησης, η οποία διασφαλίζει πρακτικά τη real-time πρόσβαση κάθε εργαζόμενου σε εργασίες και πληροφορίες που σχετίζονται με τη διαχείριση HR, μέσα από οποιαδήποτε συσκευή.

Εχοντας ήδη ξεπεράσει το φράγμα των 50.000 πελατών στο cloud (SaaS), ο Ομιλος εταιρειών SoftOne αναπτύσσει συστηματικά καινοτόμες υπηρεσίες business transformation που κάνουν πράξη τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων.

Σχετικά με τον Ομιλο Εταιρειών SoftOne

Ο Ομιλος SoftOne αποτελεί το μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τέσσερα κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT, PROSVASIS και Regate) και περισσότερους από 400 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 60.000 και πλέον πελατών σε 4 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία). Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία, ο Όμιλος SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.gr

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News