270
Η FOOD EXPO 2020 αναβάλλεται για τα μέσα Μαΐου | FoodExpo

Ακυρώσεις: Νέες ημερομηνίες για FOOD EXPO 2020 και Οινόραμα 2020

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2020, 16:24
Η FOOD EXPO 2020 αναβάλλεται για τα μέσα Μαΐου
|FoodExpo

Ακυρώσεις: Νέες ημερομηνίες για FOOD EXPO 2020 και Οινόραμα 2020

Protagon Team Protagon Team 28 Φεβρουαρίου 2020, 16:24

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα πρώτα κρούσματα του κορονοϊού (COVID-19) που παρουσιάστηκαν στη χώρα μας, οι διοργανωτές δύο πολύ μεγάλων εμπορικών εκθέσεων αναλαμβάνουν την ευθύνη να μεταθέσουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Δείτε τις ανακοινώσεις

Αναβολή FOOD EXPO 2020

Η εμφάνιση των πρώτων διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) και στη χώρα μας, σε συνδυασμό με τη σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τη ματαίωση όλων των υπαίθριων συναθροίσεων στην Ελλάδα, δημιουργεί έκτακτες και απρόβλεπτες συνθήκες και καθιστά εξαιρετικά αβέβαιη την επιτυχή έκβαση της επερχόμενης διοργάνωσης της FOOD EXPO.

Παράλληλα, οι συνθήκες αυτές θέτουν σε πιθανό κίνδυνο την υγεία των συμμετεχόντων στην έκθεση (εκθετών, επισκεπτών, συνεργατών), αλλά και των οικογενειών τους.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλα τα παραπάνω και με βαθύ αίσθημα ευθύνης, η διοργανώτρια εταιρεία FORUM AE αποφάσισε να μεταθέσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής της FOOD EXPO για το τριήμερο 16-17-18 Μαΐου 2020, στο Metropolitan Expo.

Όλη η ομάδα της FORUM SA συνεχίζει να εργάζεται σκληρά προκειμένου να διασφαλίσει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης.

 

Αναβολή έκθεσης Οινόραμα 2020

Αναβάλλεται η έκθεση κρασιού Οινόραμα, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Ζάππειο Μέγαρο, 7 με 9 Μαρτίου 2020.

Οι οργανωτές ανακοίνωσαν πως αν και δεν έχει ακόμα εκδοθεί απαγόρευση οργάνωσης εμπορικών εκθέσεων από την Επιτροπή Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες (όπως συνέβη με τις καρναβαλικές), αναβάλλουν την έκθεση προληπτικά.

Οι νέες ημερομηνίες του Οινοράματος, που είναι η μεγαλύτερη έκθεση κρασιού της χώρας και στην οποία συμμετέχει σύσσωμος ο οινικός κλάδος, είναι 3 με 5 Μαΐου 2020, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Όλες οι προσκλήσεις και τα προπωληθέντα εισιτήρια θα ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News