Κουζίνα

Χτύπησέ το, ζούληξέ το, κάν’το αγγουροσαλάτα

Πώς το κόβετε το αγγουράκι; Σε ροδέλες ή μήπως σε μπαστουνάκια; Ξεχάστε το. Η νέα μόδα κοπής μας έρχεται από την Aπω Ανατολή μέσω Νέας Υόρκης, όπου τα αγγουράκια γίνονται σαλάτα αφού πρώτα τα σπάσουν και τα ζουλήξουν για τα καλά
Κική Τριανταφύλλη

Πώς το κόβετε το αγγουράκι; Σε ροδέλες, σε μπαστουνάκια σαν σπιρτόξυλα ή μήπως σε κύβους; Ξεχάστε το. Η νέα μόδα κοπής μάς έρχεται από την Απω Ανατολή μέσω Νέας Υόρκης, όπου κάθε εστιατόριο που σέβεται τo όνομά του κάνει αγγουροσαλάτα, αφού πρώτα σπάσει και ζουλήξει τα αγγούρια ανηλεώς μέχρι να βγάλουν τα σπόρια τους και τα υγρά τους.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.