Κουζίνα

Χταπόδι ξυδάτο, ο πιο εύκολος ουζομεζές

Ο,τι πιο εύκολο μπορεί κάποιος να φτιάξει μετά το χταπόδι στα κάρβουνα. Δεν δίνω συγκεκριμένες αναλογίες και γραμμάρια - λίγο ξύδι πάνω, λίγο ξύδι κάτω, η συνταγή θα σας βγει και μάλιστα υπέροχη
Bostanistas

Βάζουμε το τεμαχισμένο χταπόδι σε ένα γυάλινο δοχείο, που κλείνει καλά, και μέσα σε αυτό ρίχνουμε ξύδι και ελαιόλαδο, σε αναλογία μισού – μισού, τόσο ώστε να σκεπάζεται το χταπόδι πλήρως. Το διατηρούμε στο ψυγείο.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο εδώ.