186
Σερβίρουμε την τυρόπιτα με λίγο μέλι | Χρυσαυγή Μπόμπολα

Τυροπιτάρι

Χρυσαυγή Μπόμπολα 31 Μαρτίου 2021, 12:48
Σερβίρουμε την τυρόπιτα με λίγο μέλι
|Χρυσαυγή Μπόμπολα

Τυροπιτάρι

Χρυσαυγή Μπόμπολα 31 Μαρτίου 2021, 12:48

Αν παρακολουθείς το Instagram μου, θα ξέρεις ότι αυτή η συνταγή είναι και θα είναι η δημοφιλέστερη. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποια άλλη που να τη φτάσει σε δημοφιλία, μιας και από την πρώτη στιγμή που την ανέβασα, έγινε κυριολεκτικά χαμός. Άρχισαν να καταφτάνουν τα τυροπιτάρια βροχή στο inbox μου και όλοι έδειξαν ανέλπιστα μεγάλο ενθουσιασμό.

Κακά τα ψέματα, μιλάμε για ψωμί και τυρί. Ψωμοτύρι. Το φαγητό που έχει καθορίσει γενιές και γενιές ανθρώπων στη χώρα μας. Δύο βασικές τροφές της κουλτούρας μας που ερχόμαστε σε επαφή μαζί τους από τους πρώτους κιόλας μήνες της ζωής μας. Είμαστε του ψωμιού και του τυριού και πειραματιζόμαστε με τους άπειρους συνδυασμούς αυτών. Ένας κορυφαίος συνδυασμός είναι και το τυροπιτάρι μου που γεννήθηκε μια μέρα, πριν μερικούς μήνες, από καθαρή τύχη.

Φυσικά, εκείνη την πρώτη φορά δεν μέτρησα τα υλικά και τις αναλογίες τους κι έτσι όταν πάθαμε την πλάκα μας αφού το φάγαμε, προσπάθησα αρκετές φορές να το πετύχω ακριβώς όπως την πρώτη φορά. Με λίγα λόγια, φάγαμε πολλά τυροπιτάρια πριν τελειοποιηθεί η συνταγή ώστε ν’ αγγίξει το ιδανικό!

Δείτε τη συνταγή εδώ 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News