Λίγο μέλι και κανέλα είναι αρκετά για να γλυκάνουν τα φιογκάκια | Εύα Παρακεντάκη
Κουζίνα

Τραγανά φιογκάκια νηστίσιμα με μέλι και κανέλα       

Θα μπορούσαμε να τα περιγράψουμε και ως απλοϊκή μορφή του αγαπημένου γλυκού της δίπλας. Σίγουρα είναι μία νόστιμη μελένια μπουκίτσα που θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας για γλυκό την περίοδο της νηστείας
Bostanistas

Αυτό το φύλλο το χρησιμοποιώ για να κάνω καλιτσουνάκια με χόρτο ή με φρέσκια μυζήθρα. Πάντα όμως περισσεύει και όλοι περιμένουν τα τραγανά φιογκάκια.

Πολλές φορές τα φτιάχνω και μόνα τους. Είναι πολύ νόστιμα και τραγανά και την επόμενη μέρα. Όταν τα τηγανίζω φουσκώνουν από περηφάνια… κι εγώ μαζί τους.

Θα μπορούσαμε να τα περιγράψουμε και ως απλοϊκή μορφή του αγαπημένου γλυκού της δίπλας!

Σίγουρα είναι μία νόστιμη μελένια μπουκίτσα που θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας για γλυκό την περίοδο της νηστείας.

Πάμε λοιπόν να τα φτιάξουμε.

Δείτε τη συνταγή εδώ