Αυτό το φύλλο το χρησιμοποιώ για να κάνω καλιτσουνάκια με χόρτο ή με φρέσκια μυζήθρα. Πάντα όμως περισσεύει και όλοι περιμένουν τα τραγανά φιογκάκια.
Πολλές φορές τα φτιάχνω και μόνα τους. Είναι πολύ νόστιμα και τραγανά και την επόμενη μέρα. Όταν τα τηγανίζω φουσκώνουν από περηφάνια… κι εγώ μαζί τους.
Θα μπορούσαμε να τα περιγράψουμε και ως απλοϊκή μορφή του αγαπημένου γλυκού της δίπλας!
Σίγουρα είναι μία νόστιμη μελένια μπουκίτσα που θα ικανοποιήσει την ανάγκη σας για γλυκό την περίοδο της νηστείας.
Πάμε λοιπόν να τα φτιάξουμε.