Κουζίνα

Το σοκολατένιο κέικ του Στέλιου Παρλιάρου

Κέικ που φουσκώνει μόνο του χωρίς χτύπημα των υλικών; Εντάξει, δεν είναι και λίγο να φτιάχνεις κάτι πεντανόστιμο και αφράτο με ένα απλό ανακάτεμα. Για τους αρχάριους ό,τι καλύτερο
Κική Τριανταφύλλη

Τον Στέλιο Παρλιάρο τον γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια και τον αγαπώ, όπως όλος ο κόσμος. Γιατί είναι ο καλύτερος, γιατί είναι γλυκός και αξιαγάπητος, γιατί και στο παραμικρό project που συμμετέχει ξοδεύει πολύ χρόνο και μεγάλη προσπάθεια, διαλέγει επίσης πάντα τα καλύτερα υλικά. Καμιά από τις δουλειές του δεν είναι πρόχειρη, τίποτα δεν ξεπετάει, εκτός από γνώσεις και τεράστια εμπειρία διαθέτει επιπλέον πολύ υψηλή αισθητική. Και είναι υπέροχος δάσκαλος, ακούραστος, γεμάτος υπομονή και φροντίδα, έτσι τον βλέπω από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησα, πάλι σε ένα μάθημα πολλά χρόνια πριν. Κέικ που φουσκώνει μόνο του χωρίς χτύπημα των υλικών; Εντάξει, δεν είναι και λίγο να φτιάχνεις κάτι πεντανόστιμο και αφράτο με ένα απλό ανακάτεμα. Για τους αρχάριους ό,τι καλύτερο. Ιδού.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.