Αφήνουμε τις φράουλες με τη ζάχαρη και το ρακί σε ένα βάζο για 5 ημέρες | mckaig@Flickr
Κουζίνα

Το πιο γρήγορο λικέρ: με ρακί και φράουλες

Και τι δεν κάνεις με τα λικέρ! Είναι χωνευτικά, συνοδεύουν γλυκά, εμπλουτίζουν ροφήματα και κοκτέιλ, νοστιμεύουν σαλάτες... Εμπρός στην κουζίνα, λοιπόν, για ένα πανεύκολο λικέρ τώρα που άρχισε η εποχή της φράουλας
Bostanistas

Και τι δεν κάνεις με τα λικέρ!

Πέρα από τη χαρά της ετοιμασίας, γιατί είναι απλούστατα να τα φτιάξεις στο σπίτι, μπορούν να συνοδεύσουν γλυκά, να σερβιριστούν ως χωνευτικά, να εμπλουτίσουν ροφήματα και κοκτέιλ, να νοστιμέψουν σαλάτες!

Εμπρός στην κουζίνα, λοιπόν…

Ποιος είπε ότι δεν προλαβαίνετε να φτιάξετε για το Πάσχα ένα σπιτικό λικεράκι με ρακί και φρέσκες φράουλες;

Δείτε τη συνταγή εδώ