Καλό μαρινάρισμα και δυο τρία κόλπα στον τρόπο ψησίματος: αν έχετε αναρωτηθεί πώς γίνεται να είναι τόσο καλοψημένα τα κοτόπουλα που πουλάνε στα κοτοπουλάδικα, αυτή είναι η απάντηση.
Με την τραγανή τους πετσούλα απ’ έξω ενώ το κρέας τους παραμένει μαλακό και ζουμερό.
Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα θελήσετε να φτιάξετε ψητό κοτόπουλο, ακολουθήστε τις οδηγίες μου και μάλλον δεν θα ξαναγοράσετε έτοιμο!
Το κοτοπουλάκι μου προτιμώ να το ψήνω σκέτο, χωρίς να βάζω πατάτες ή άλλο συνοδευτικό στο ταψί, καθώς το ζουμάκι του το χρησιμοποιώ για να φτιάξω ένα γκρέιβι, δηλαδή μια σάλτσα ψητού, με την οποία το συνοδεύω.