Μια τάρτα πλήρες γεύμα | Νεκταρία Κοκκινάκη
Κουζίνα

Τάρτα με λαχανικά, ανθότυρο και απάκι

Τώρα που αρχίζει η χρυσή εποχή των λαχανικών και των φρέσκων τυριών αξιοποιείστε τα φτιάχνοντας μια νόστιμη και εύκολη τάρτα
Bostanistas

Είμαστε στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου και στους κήπους έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τα πρώτα δροσερά λαχανικά του καλοκαιριού. Η χρυσή εποχή των λαχανικών είναι αναμφίβολα το καλοκαίρι.

Όπου υπάρχει νερό υπάρχουν και κήποι. Μικροί παράδεισοι με αρώματα και φρεσκάδα, με γεύση και νοστιμιά, με χρώματα και σχήματα αλλά πάνω από όλα ποιότητα.

Ντομάτες, κολοκυθάκια, κρεμμύδια, πιπεριές έχουν την τιμητική τους. Αποφάσισα λοιπόν να τα συνδυάσω όλα αυτά σε μια τάρτα μαζί με απάκι, με το αγαπημένο μας αλλαντικό, και φρέσκο ανθότυρο (γλυκιά μυζήθρα), το μαλακό τυρί που τώρα είναι η εποχή του.

Σας προσφέρω λοιπόν μια τάρτα με αγνά υλικά για όλη την οικογένεια. Μια τάρτα από την Κρήτη με αγάπη.

Δείτε τη συνταγή εδώ