Σερβίρουμε την τάρτα χλιαρή | Ακης Ορφανίδης
Κουζίνα

Τάρτα με κάστανα και μανιτάρια πορτομπέλο

Φτιάξτε φέτος ένα πλούσιο σε γεύση γιορτινό πρώτο πιάτο. Εχει παραπάνω θερμίδες και λιπαρά αλλά οι καλοφαγάδες ξέρουν ότι τα αξίζει και επιτέλους είναι Χριστούγεννα
Bostanistas

Για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή τον μπουφέ σας θα πρότεινα μία τάρτα με κάστανα και μανιτάρια πορτομπέλο.

Η κλασική παρασκευή της τάρτας είναι ο ιδανικός καμβάς για να αναδειχτεί κάθε υλικό που θα βάλουμε μέσα.

Η κρέμα κάνει τις γεύσεις και τα αρώματα πιο έντονα και ευδιάκριτα.

Άλλωστε, παρόλο που η μόδα εναντιώνεται στο βούτυρο και στην κρέμα, όλοι οι καλοφαγάδες το ξέρουν καλά.  Μέσα σε αυτά τα υλικά ταξιδεύει ο αιθέρας των αρωμάτων και των γεύσεων.

Ευτυχώς που ως μάγειρας δικαιολογείται να έχω και κανένα κιλό παραπάνω.

Δείτε εδώ τη συνταγή