Για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή τον μπουφέ σας θα πρότεινα μία τάρτα με κάστανα και μανιτάρια πορτομπέλο.
Η κλασική παρασκευή της τάρτας είναι ο ιδανικός καμβάς για να αναδειχτεί κάθε υλικό που θα βάλουμε μέσα.
Η κρέμα κάνει τις γεύσεις και τα αρώματα πιο έντονα και ευδιάκριτα.
Άλλωστε, παρόλο που η μόδα εναντιώνεται στο βούτυρο και στην κρέμα, όλοι οι καλοφαγάδες το ξέρουν καλά. Μέσα σε αυτά τα υλικά ταξιδεύει ο αιθέρας των αρωμάτων και των γεύσεων.
Ευτυχώς που ως μάγειρας δικαιολογείται να έχω και κανένα κιλό παραπάνω.