Κουζίνα

Τα ιταλικά: εσπρεσίνο φρέντο για δροσιά

Νόστιμο, δροσερό, γίνεται πανεύκολα και μπορείτε να το διατηρήσετε ως και για δύο ημέρες στο ψυγείο
Bostanistas

Το εσπρεσίνο φρέντο είναι ένα κρεμώδες γλυκάκι, που συνηθίζεται πολύ στα μπαρ της Νότιας Ιταλίας (Απουλία, Νάπολι) – δεν είναι τίποτε άλλο από σαντιγί με καφέ εσπρέσο. Νόστιμο, δροσερό, γίνεται πανεύκολα και μπορείτε να το διατηρήσετε ως και για δύο ημέρες στο ψυγείο.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.