Σερβίρουμε τα σουτζουκάκια με άσπρο πιλάφι | Χρυσαυγή Μπόμπολα
Κουζίνα

Σουτζουκάκια δίχως τον μπελά του τηγανιού

Εχω καταλήξει σε αυτή τη συνταγή για σουτζουκάκια εδώ και χρόνια, γιατί αποφεύγεις το τηγάνισμα και δεν έχουν καμία διαφορά από τα τηγανητά! Είναι εξίσου νόστιμα και πολύ αφράτα...
Bostanistas

Εχουν δίκιο που λένε ότι πρώτα τρώει το μάτι. Εχοντας ξεφυλλίσει εκατοντάδες περιοδικά και βιβλία μαγειρικής και έχοντας ξοδέψει άπειρες ώρες στο Διαδίκτυο προς ανεύρεση συνταγών, μπορώ να πω ότι η πρώτη ματιά έχει τεράστια σημασία για μένα.

Φυσικά τα υλικά δεν παύουν να παίζουν πάντα τον πρωταρχικό ρόλο, αλλά όπως και να το κάνεις η φωτογραφία ισούται με χίλιες λέξεις.

Αυτή είναι που θα σε τραβήξει απ’ τη μύτη, θες δεν θες, θα σε κάνει να λιγουρευτείς το φαγητό, να σου τρέξουν τα σάλια και να επιθυμήσεις να το φτιάξεις…

Μου αρέσει να βλέπω καλαίσθητες και όμορφα στημένες φωτογραφίες. Δίνω μεγάλη σημασία στην εικόνα και την παρουσίαση του φαγητού και χαίρομαι όταν βλέπω επαγγελματικές λήψεις.

Πώς να το κάνουμε; Πρώτα χαίρονται τα μάτια μου και κατόπιν ανοίγει η όρεξη και η διάθεση να διαβάσω όλη τη συνταγή μέχρι το τέλος…

Δείτε τη συνταγή εδώ.