Αυτό το ριζότο είναι ένα γευστικό φαγητό θαλπωρής που το έχω συνδέσει με τον χειμώνα.
Ανακατεύεις την κατσαρόλα πάνω από το μάτι της κουζίνας και ζεσταίνεσαι.
Ανακατεύεις όση ώρα το ρύζι φουσκώνει και γεμίζουν τα ρουθούνια σου αρώματα.
Τα ριζότο κάθε λογής είναι ένα σίγουρο γεύμα για κάθε πεινασμένο στομάχι. Αρκεί να βάλει κανείς μέσα τις γεύσεις που επιθυμεί και να συνθέσει το τέλειο παζλ.
Αυτή τη φορά το έφτιαξα με ψιλοκομμένο χωριάτικο λουκάνικο καλής ποιότητας, άσπρα μανιτάρια, καρότο, πράσο, σκόρδο και κρεμμύδι και το αρωμάτισα με ρίγανη και θυμάρι.
Φυσικά το έσβησα με κρασί, κόκκινο ξηρό διάλεξα γι’ αυτή τη συνταγή.