Μια διαφορετική εκδοχή της κλασικής ρεβιθάδας. Πολύ αγαπημένα όσπρια της οικογένειάς μας τα ρεβίθια, ψάχνω πάντα να τα μαγειρέψω σε διαφορετικούς συνδυασμούς ώστε να προσθέσω νέες γευστικές εμπειρίες στο συνηθισμένο μας μενού.
Αυτή τη φορά τα συνδύασα με πορτοκαλί κολοκύθα -που είναι στην εποχή της- και καροτάκια ενώ τα νοστίμισα με φασκόμηλο, που τους ταιριάζει πολύ, και μπούκοβο. Παρόλο που οι άντρες μου δηλώνουν ότι δεν τους πολυαρέσει η κολοκύθα, αυτά τα ρεβιθάκια τα εκτίμησαν ιδιαιτέρως και συμφώνησαν να τα προσθέσουμε στα αγαπημένα μας.