Σερβίρουμε τη σούπα πασπαλισμένη με ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι | Κική Τριανταφύλλη
Κουζίνα

Πολύχρωμη κοτόσουπα

Φτιάξαμε μια εύκολη, γρήγορη, νόστιμη και τονωτική σούπα με μπουτάκια κοτόπουλου, λαχανικά και πολλά αρώματα
Bostanistas

Λένε πως οι σούπες είναι χειμωνιάτικο φαγητό. Ισως. Μια κοτόσουπα, όμως, είναι ευπρόσδεκτη όλο τον χρόνο. Κι εγώ έχω καταλήξει να την κάνω πολύ τακτικά. Τον χειμώνα την τρως καυτή και καυτερή, όλον υπόλοιπο καιρό, χλιαρή.

Και να σας πω ένα μυστικό; Αρκούν τέσσερα μπουτάκια κοτόπουλου και δύο φτερούγες (προαιρετικά) για να φτιάξετε μια εξαιρετική σουπίτσα, δυναμωτική, νόστιμη, εύκολη και γρήγορη.

Ετούτη εδώ είναι μια εναλλακτική της κλασικής κοτόσουπας, χωρίς αβγολέμονο, αλλά με μπόλικα αρώματα. Απλά, έβρασα τα μπουτάκια σε νερό να τα σκεπάζει και τα ξάφρισα. Πρόσθεσα λαχανικά και στο τέλος έναν μυθικό τραχανά (κους κους λαχανικών Mythical τον λέει το κορίτσι που μας τον φέρνει από την Στυμφαλία Κορινθίας).

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ