Αφήνουμε το φαγητό να σταθεί λίγο πριν το σερβίρουμε | Νίκος Μορόπουλος
Κουζίνα

Πιπεριές γεμιστές με ρύζι και παντζάρι

Σας αρέσουν τα γεμιστά; Δείτε μια εναλλακτική πρωτότυπη  συνταγή με παντζάρι που κάνει ροζ τη γέμιση και δίνει μεγάλη νοστιμιά στο φαγητό
Bostanistas

Το καλοκαίρι μπαίνει και βγαίνει αυτές τις μέρες, παίζει κρυφτούλι με τα ευαίσθητα νεύρα της πρώτης μετα-κορονοϊόν εποχής.

Η φύση από την άλλη μεριά δεν συμμερίζεται τα δράματα των θνητών και πορεύεται στον δρόμο της ακάθεκτη.

Έτσι όταν έφτασα σήμερα το πρωί στη μικρή φάρμα της Ανατολικής Αττικής όπου ψωνίζω ζαρζαβατικά, βρήκα υπέροχες πράσινες πιπεριές, παντζάρια, και πράσινα μυρωδικά που σπάγανε τη μύτη.

Επειδή μου αρέσουν πολύ τα παντζάρια, και έχουν και πολλές ευεργετικές επιδράσεις στον οργανισμό, σχεδόν στα πάντα, η ιδέα γεννήθηκε αυθόρμητα αλλά και φυσιολογικά.

Θα κάνω  γεμιστές πιπεριές με παντζάρι.

*Έγραψεν ο  Νικόλαος Μεσαρίτης στη Κωνσταντινούπολη, την 6η Ιουνίου 2020

Δείτε εδώ τη συνταγή