Το μετσοβόνε δίνει στα παπουτσάκια πικάντικη και ταυτόχρονα καπνιστή γεύση | Χρυσαυγή Μπόμπολα
Κουζίνα

Παπουτσάκια με κιμά, μανιτάρια και μετσοβόνε

Σήμερα έφτιαξα παπουτσάκια μελιτζάνας χωρίς μπεσαμέλ αλλά με τυρί μετσοβόνε που έχει αυτή την εξαιρετική πικάντικη και ταυτόχρονα καπνιστή γεύση. Και μέσα στον κιμά έβαλα για έκπληξη, μανιτάρια ψιλοκομμένα
Κική Τριανταφύλλη

Ότι και να διαλέξετε… γοβάκια, μποτάκια, σταράκια ή πεδιλάκια όλα είναι υπέροχα, αρκεί να τους βάλετε τα κατάλληλα υλικά. Σήμερα έφτιαξα ένα διαφορετικό παπουτσάκι μελιτζάνας. Χωρίς μπεσαμέλ από πάνω, αλλά με τυρί μετσοβόνε που έχει αυτή την εξαιρετική πικάντικη και ταυτόχρονα καπνιστή γεύση. Μέσα στον κιμά θα βρείτε μανιτάρια έκπληξη, ψιλοκομμένα σε μικρά καρεδάκια.

Μια διαφορετική εκδοχή της μελιτζάνας παπουτσάκι, πολύ νόστιμη και ενδιαφέρουσα! Η αλήθεια είναι οτι το φαγητό αυτό θέλει χρόνο και φροντίδα. Όμως η ποσότητα είναι μεγάλη, ικανή να ταϊσει μια οικογένεια και δεύτερη μέρα ή να σταθεί επαρκώς σε μπουφέ πολλών ατόμων. Το σίγουρο είναι ένα, θα αρέσει σε όλους…

Πείτε μου απλά τι νούμερο παπούτσι φοράτε και εγώ θα σας στείλω το κατάλληλο ζευγάρι για δοκιμή…

Δείτε τη συνταγή εδώ