Κουζίνα

Παγωτό φράουλα αλά Ciccio Sultano

Παραείναι απλό για να το ονομάσω συνταγή, μάλλον πρόκειται για (σχεδόν μαγικό) τρικ για στιγμιαίο παγωτό φράουλας που μπορεί να ετοιμαστεί στο σπίτι - σε κάθε σπίτι, για να είμαι ακριβής. Δοκιμάστε το, είναι εντυπωσιακά εύκολο!
Bostanistas

Παραείναι απλό για να το ονομάσω συνταγή, μάλλον πρόκειται για (σχεδόν μαγικό) τρικ για στιγμιαίο παγωτό φράουλας που μπορεί να ετοιμαστεί στο σπίτι – σε κάθε σπίτι, για να είμαι ακριβής. Ούτε μηχανή για παγωτά χρειάζεται, ούτε καν μεγάλο μίξερ, ένα μεσαίο συνηθισμένο μπλέντερ αρκεί. Από υλικά, φτάνουν μερικές φράουλες, ένα πορτοκάλι, λίγο μπαλσάμικο και τυρί μασκαρπόνε. Τούτη τη συνταγή-αποκάλυψη την πέτυχα στο latimes.com και θα γίνει (έγινε ήδη) το μαγειρικό σουξέ μου για το φετινό καλοκαίρι. Ο αρθρογράφος Russ Parsons, ονομαστός σε θέματα φαγητού και συγγραφέας μαγειρικών βιβλίων, αναφέρει εδώ πως αντέγραψε την τεχνική του φρέσκου παγωτού πριν πολλά χρόνια από τον περιώνυμο ιταλό σεφ Ciccio Sultano. Δοκιμάστε το, είναι εντυπωσιακά εύκολο!

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.