Τυρί-κρέμα, χυμός πορτοκαλιού, λίγο βαλσαμικό και μερικές φράουλες αρκούν | (Amy the Nurse / Flickr)
Κουζίνα

Παγωτό φράουλα αλά Τσίτσιο Σουλτάνο, της στιγμής

Είναι ένα παγωτό της στιγμής που μπορεί να ετοιμαστεί στο σπίτι, σε κάθε σπίτι, και γίνεται τόσο εύκολα ώστε άνετα μπορείς να πεις ότι πρόκειται για το (σχεδόν μαγικό) τρικ ενός κορυφαίου ιταλού σεφ. Δοκιμάστε το, είναι εντυπωσιακά εύκολο!
Bostanistas

Παραείναι απλό για να το ονομάσω συνταγή, μάλλον πρόκειται για (σχεδόν μαγικό) τρικ για στιγμιαίο παγωτό φράουλας που μπορεί να ετοιμαστεί στο σπίτι – σε κάθε σπίτι, για να είμαι ακριβής.

Ούτε μηχανή για παγωτά χρειάζεται, ούτε καν μεγάλο μίξερ, ένα μεσαίο συνηθισμένο μπλέντερ αρκεί. Από υλικά, φτάνουν μερικές φράουλες, ένα πορτοκάλι, λίγο μπαλσάμικο και τυρί μασκαρπόνε.

Τούτη τη συνταγή-αποκάλυψη την πέτυχα στο latimes.com και θα γίνει (έγινε ήδη) το μαγειρικό σουξέ μου για το φετινό καλοκαίρι.

Ο αρθρογράφος Πας Πάρσονς, ονομαστός σε θέματα φαγητού και συγγραφέας μαγειρικών βιβλίων, αναφέρει πώς αντέγραψε την τεχνική του φρέσκου παγωτού πριν πολλά χρόνια από τον περιώνυμο ιταλό σεφ Ciccio Sultano. Δοκιμάστε το, είναι εντυπωσιακά εύκολο!

Διαβάστε τη συνταγή εδώ.