Πλένουμε καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες όλα τα λαχανικά μας. Τα τηγανίζουμε όλα εκτός από την Ντομάτα. Και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν τα λάδια.
Η Σάλτσα
Πολτοποιούμε τις ντομάτες και το κρεμμύδι μαζί. Βάζω ελαιόλαδο στην κατσαρόλα μου και πρώτα βάζω τον πελτέ, τον σβήνω με τον πολτό ντομάτας και κρεμμυδιού. Προσθέτω λίγο λαδάκι την ζάχαρη αλάτι πιπέρι και ψήνω την σάλτσα μου. Προσοχή στο αλατάκι γιατί θα μπουν αλμυρά τυριά.
3 λεπτά πριν κατεβάσουμε προσθέτω όλα τα τυριά. Ανακατεύω να λιώσουν.
Υλικά
- 4 πατάτες
- 2 μελιτζάνες φλάσκες
- 3 κολοκύθια
- 1 ώριμη ντομάτα
- 1 πιπεριά
- 1 κρεμμύδι
- 200 γρ γραβιέρα
- αλάτι πιπέρι
Για τη σάλτσα
- 4 ντομάτες πολύ ώριμες
- 1 κ.γ πελτέ
- 1 κρεμμύδι
- 1 κεσεδάκι τυρί που αλείφεται
- 200 γρ φέτα
- 100 γρ γραβιέρα Κρήτης
- ελαιόλαδο
- αλάτι πιπέρι
- 1/2 κ.γ ζάχαρη