Κουζίνα

Ο μουσακάς του καλοκαιριού που δεν θα σας ταλαιπωρήσει

Τι άλλο θα μπορούσε να μας κάνει να νιώσουμε ότι είναι καλοκαίρι. Τα λαχανικά του. Γι’ αυτό τον λόγο και εγώ σας έψησα ένα φαγάκι που το μόνο που μπορεί να το περιγράψει είναι η λέξη μούρλια…
Bostanistas

Πλένουμε καθαρίζουμε και κόβουμε σε ροδέλες όλα τα λαχανικά μας. Τα τηγανίζουμε όλα εκτός από την Ντομάτα. Και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν τα λάδια.

Η Σάλτσα

Πολτοποιούμε τις ντομάτες και το κρεμμύδι μαζί. Βάζω ελαιόλαδο στην κατσαρόλα μου και πρώτα βάζω τον πελτέ, τον σβήνω με τον πολτό ντομάτας και κρεμμυδιού. Προσθέτω λίγο λαδάκι την ζάχαρη αλάτι πιπέρι και ψήνω την σάλτσα μου. Προσοχή στο αλατάκι γιατί θα μπουν αλμυρά τυριά.

3 λεπτά πριν κατεβάσουμε προσθέτω όλα τα τυριά. Ανακατεύω να λιώσουν.

Υλικά
 Για τη σάλτσα

Δείτε ολόκληρο το κείμενο εδώ