Κρύα σούπα αρακά, τοστ με αβοκάντο και τοματίνια, σμούθι με φρούτα του δάσους και σοκολατένια πανκέικς με νηστίσιμη πραλίνα | Μαρίλη Κουβαρά
Κουζίνα

Νηστίσιμο Brunch για το Μεγάλο Σάββατο

Η παράδοση συναντά τις νέες τάσεις σ’ ένα απολαυστικό γεύμα, ιδανικό για την τελευταία μέρα της νηστείας πριν το Πάσχα. Ελαφριές και απροσδόκητα νόστιμες γεύσεις, χωρίς τύψεις!
Bostanistas

Πάσχα στην Αθήνα… Άδειοι οι δρόμοι, ηλιόλουστος ανοιξιάτικος καιρός, δυο εβδομάδες χωρίς σχολή και σκέφτομαι: τι να κάνω αυτές τις μέρες;

Καλές οι βόλτες στο κέντρο τα πρωινά και οι καμπάνες της εκκλησίας τ’ απογεύματα, το βάψιμο αυγών και τα κουλουράκια που πάντα φτιάχνω για να μυρίσει το σπίτι, αλλά φέτος ήθελα να κάνω και κάτι πιο πρωτότυπο…

Όλο ακούμε για τις νέες τάσεις στο φαγητό… Vegan, brunch, superfoods και άλλα πολλά! Οι νέοι σεφ στα social media μας κατακλύζουν με νέες συνταγές, που οι καιροί απαιτούν να είναι νόστιμες, αλλά να μας κάνουν και καλό.

Αποφάσισα λοιπόν η φετινή νηστεία μου να είναι λίγο πιο in, λίγο πιο trendy και ενδιαφέρουσα. Είπα να ξεφύγω απ’ τα λαδερά και τα όσπρια και να δημιουργήσω ένα τραπέζι γεμάτο νοστιμιές, επίκαιρο, υγιεινό, μα πάνω απ’ όλα νόστιμο!

Το αβοκάντο, τα φρέσκα φρούτα και το γάλα φυτικής προέλευσης αποτελούν τη βάση για τη φετινή νηστεία και για ένα νηστίσιμο brunch για να είμαστε παραδοσιακοί και ταυτόχρονα μοντέρνοι!

Δείτε τις συνταγές εδώ