Αντί για μυδοπίλαφο κάντε μακαρονάδα με μύδια μαρινιέρ | Νίκος Μορόπουλος
Κουζίνα

Μύδια Ολυμπιάδας Μαρινιέρ με Mακαρόνια

Η αυταπάτη της επιλογής όταν πρόκειται περί μίας και μοναδικής, ισχύει και στην μαγειρική: Προτίμησα μια παραλλαγή της κλασικής συνταγής Μαρινιέρ γιατί δεν είχα σέλερι και τα μακαρόνια, επειδή δεν είχα ρύζι
Bostanistas

Αυτές τις μέρες είχα στο μυαλό μου να μαγειρέψω κάτι με μύδια. Τα μύδια Ολυμπιάδας του Αναστασίου είναι τα καλύτερα.  Έτσι πήγα στην καλή μου την ψαρού και προμηθεύτηκα τα ολόφρεσκα μύδια Αναστασίου.

Μια παραλλαγή της κλασσικής συνταγής Μαρινιέρ ήταν επιβεβλημένη, αφού δεν είχα σέλερι. Επειδή το πιάτο θα ήτανε το κύριο γεύμα, έπρεπε να προσθέσω και ρύζι ή μακαρόνια.

Προτίμησα μακαρόνια, επειδή δεν είχα ρύζι. Σημειώνω ότι η αυταπάτη της επιλογής όταν πρόκειται περί μίας και μοναδικής, δεν ισχύει μόνον στην μαγειρική.

Τα υλικά που χρησιμοποίησα στο πιάτο είναι:

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ