Στο μέλωμα δοκίμασα και τον κλασικό κρητικό τρόπο, δηλαδή κρύα μελομακάρονα – καυτό σιρόπι και τον τρόπο που έχω καθιερώσει τα τελευταία χρόνια και περιγράφω στη δική μου συνταγή. Οι γνώμες των δοκιμαστών διχάστηκαν. Πάντως και τα μεν και τα δε «φεύγουν» με ρυθμό πολυβόλου! Μάλλον δεν θα έχουμε τα Χριστούγεννα μελομακάρονα στο σπίτι μας…
Κουζίνα
Μελομακάρονα Κρήτης με συνταγή αιωνόβια
Συνταγή τουλάχιστον 100 χρόνων που δίνει εξαιρετικά μελομακάρονα. Ανάλογα με τον τρόπο μελώματος είναι σιροπιασμένα μέχρι την «καρδιά» ή κρατούν λίγο...