Κουζίνα

Με τη σκέψη στο κοτόπουλο της Κυριακής

Μια πάστα από μάραθο, πιπέρι, θυμάρι, λάδι και δεντρολίβανο είναι η μισή μαστοριά και η άλλη μισή η υπομονή...
Bostanistas

Από τις 10 το πρωί η – πάντοτε πεινασμένη – παρέα λαμβάνει το σχετικό μήνυμα-πρόσκληση κι εγώ βάζω μπρος για το πιο νόστιμο ψητό κοτόπουλο. Μια πάστα από μάραθο, πιπέρι, θυμάρι, λάδι και δεντρολίβανο είναι η μισή μαστοριά και η άλλη μισή η υπομονή, αφού το σιγοψήνω για περίπου 3 ώρες σε χαμηλή θερμοκρασία για να πετύχω κρούστα τραγανή και ψαχνό μαλακό και ευωδιαστό.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.