Είναι πολύ απλή και γρήγορη στην παρασκευή της. Η προετοιμασία δεν παίρνει πάνω από 10 λεπτά και το βράσιμο της μαρμελάδας γύρω στα 45 λεπτά, αλλά αυτό είναι σχετικό. Φροντίστε να φοράτε γάντια όταν θα καθαρίζετε τις πιπεριές και – προς Θεού – μην τρίψετε τα ματάκια σας για αρκετή ώρα μετά!
Κουζίνα
Μαρμελάδα πικάντικη, τομάτα-πιπεριά
Δεν είναι η μαρμελάδα που θα φας στο πρωινό, αλλά αυτή που θα συνοδέψει έναν δίσκο τυριών και αλλαντικών με ένα μπουκάλι κρασί. Η καλή παρέα είναι απαραίτητη!