Σερβίρουμε με μυρωδικά, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και λίγη πάπρικα | Κώστας Κωβαίος
Κουζίνα

Μανιτάρια φρικασέ με σπανάκι

Αν αντί για αβγολέμονο το δέσουμε με λιωμένη πατάτα για πιο πυκνή υφή, έχουμε ένα νόστιμο φαγητό κατάλληλο και για vegan διατροφή
Bostanistas

Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, τα μανιτάρια είναι ίσως το αγαπημένο μου υλικό στην κουζίνα. Υλικό απλό, αλλά συνάμα πολύπλοκο με απίστευτη ποικιλία και πρακτικά μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα.

Στην παρακάτω συνταγή σας δίνω την δική μου εκδοχή για μανιτάρια φρικασέ, την οποία δένω με ένα από τα βασικότερα liaison (τρόπος «δεσίματος» μιας σάλτσας) τον κρόκο αυγού.

Αν είστε vegan, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο ταχίνι για το δέσιμο ή 1 πατάτα βρασμένη και λιωμένη για να έχετε μια πιο δεμένη σάλτσα.

Δείτε εδώ τη συνταγή