Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, τα μανιτάρια είναι ίσως το αγαπημένο μου υλικό στην κουζίνα. Υλικό απλό, αλλά συνάμα πολύπλοκο με απίστευτη ποικιλία και πρακτικά μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα.
Στην παρακάτω συνταγή σας δίνω την δική μου εκδοχή για μανιτάρια φρικασέ, την οποία δένω με ένα από τα βασικότερα liaison (τρόπος «δεσίματος» μιας σάλτσας) τον κρόκο αυγού.
Αν είστε vegan, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο ταχίνι για το δέσιμο ή 1 πατάτα βρασμένη και λιωμένη για να έχετε μια πιο δεμένη σάλτσα.