Η συνταγή που σας δίνω βγάζει 30 περίπου κριτσίνια. Εγώ τα έψησα πασπαλίζοντάς τα με σουσάμι και μαυροσούσαμο. Εσείς μπορείτε να τα αφήσετε σκέτα ή να τα πασπαλίσετε με ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά (ρίγανη, θυμάρι, κλπ) ή άλλους σπόρους (παπαρουνόσπορο π.χ.), ή ακόμη και με αρωματισμένο αλάτι. Η ζύμη περιέχει αρκετό ελαιόλαδο κι έτσι γίνεται πολύ εύκολη στη χρήση. Δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου! Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μίξερ, θα πρέπει να ζυμώσετε την ζύμη με τα χέρια, περίπου 10 λεπτά σε αλευρωμένη επιφάνεια. Το μέγεθός τους το καθορίζετε εσείς. Όσο για το σχήμα τους, μ’ αρέσει να είναι λίγο ανομοιόμορφα, τα κάνει λίγο πιο ρουστίκ!
Κουζίνα
Κριτσίνια ολικής με μπόλικα μυρωδικά
Τα μυρωδάτα και νόστιμα αυτά κριτσίνια με αλεύρι ολικής είναι το ιδανικό σνακ για το σχολείο, για το γραφείο, την παραλία ή για έναν δίσκο με τυριά και αλλαντικά. Είναι πολύ εύκολα στην παρασκευή. Mόνη απαίτησή τους, χρόνος για να φουσκώσει η ζύμη!