Με την ίδια συνταγή θα φτιάξετε και μακαρονάδα με γαρίδες, αστακό ή κωλοχτύπα | Ευστράτιος Καλαθάκης
Κουζίνα

Καραβιδομακαρονάδα με σάλτσα Mικρολίμανου

Μέσα σε αυτή τη μακαρονάδα, είναι κρυμμένη όλη η νοστιμιά και τα αρώματα της θάλασσας
Bostanistas

Ο executive chef Ευστράτιος Καλαθάκης μάς φτιάχνει μια μακαρονάδα που αναδεικνύει απόλυτα την πρώτη ύλη, καθώς η γεύση της καραβίδας δεν καλύπτεται από άλλα υλικά ούτε «μπουκώνεται» με σάλτσες.

Έχουμε μια σύνθεση με πρωταγωνιστή ένα εκλεκτό υλικό, στην οποία ένα λαχταριστό ζυμαρικό παίζει ρόλο πολλαπλασιαστή της εμπειρίας.

Απολαύστε τη με ένα δροσερό, ανάλαφρο λευκό κρασί και νιώστε τη θαλασσινή αύρα στο τραπέζι σας.

Με την ίδια σάλτσα μπορείτε να κάνετε φρέσκες γαρίδες, αστακό ή κωλοχτύπα.

Extra tips επιτυχίας

Δείτε εδώ τη συνταγή