Βάλτε στη γέμιση και λίγα ψιλοκομμένα αποξηραμένα φρούτα | Wikipedia / Alpha
Κουζίνα

Κανταΐφι, το απλούστερο σιροπιαστό

Η παρουσία του είναι απαραίτητη ανάμεσα στα γιορτινά γλυκά μας,. Πώς φτιάχνεται; Απλά αλλά είναι απαραίτητα τα αγνά υλικά: καλό βούτυρο, καρύδια νέας εσοδείας και μπόλικο σιρόπι
Bostanistas

Κανταΐφι, το πιο απλό και πιο νόστιμο σιροπιαστό γλυκάκι! Απαραίτητη η παρουσία του ανάμεσα στα γιορτινά γλυκά μας, αρκεί να είναι φτιαγμένο με αγνά υλικά: καλό βούτυρο, καρύδια νέας εσοδείας και μπόλικο σιρόπι. Σε δική μου παραλλαγή, με μια μικρή τσαχπινιά στη γέμιση.Αφήστε το να σταθεί τουλάχιστον μια ωρίτσα, ώστε να τραβήξει το σιρόπι. Διατηρείται εκτός ψυγείου για καμιά δεκαριά ημέρες!

Για 30 κομμάτια χρειαζόμαστε

Για το σιρόπι

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή εδώ.