Κουζίνα

Κανέλα και μέλι: μπισκότα μαμαδίστικα

Το βούτυρο και τα αυγά τους δίνουν μπισκοτένια υφή. Η μαύρη ζάχαρη αντικατέστησε τη λευκή της αρχικής συνταγής και το μέλι τους δίνει ιδιαίτερη γεύση
Bostanistas

Παρόλο που κανείς δεν απαγορεύει να τα πλάσουμε και σαν κουλουράκια, τα λέω μπισκοτάκια διαφοροποιώντας τα από τα νηστίσιμα μπισκοτάκια κανέλας, γιατί το βούτυρο και τα αυγά που προσθέτω τους δίνουν περισσότερο μπισκοτένια υφή. Η μαύρη ζάχαρη αντικατέστησε τη λευκή της αρχικής συνταγής και το μέλι τους δίνει ιδιαίτερη γεύση. Ιδανικά για παιδιά θα τα έλεγα…

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.