Κουζίνα

Γκότζι μπέρι: γενναιόδωρα και συναρπαστικά

Για τις δύο (πρώην) πρωτευουσιάνες, οι πρώτες εμπειρίες από την καλλιέργεια των γκότζι μπέρι στο Κτήμα Αρότρια ήταν μοναδικές. Και δεν θυμίζουν σε τίποτα κανένα από τα «εγχειρίδια χρήσης» που κυκλοφορούν
Bostanistas

Η απόφαση να δοκιμάσουμε να τα καλλιεργήσουμε ήταν μια έμπνευση της στιγμής. Πήραμε φυντάνια ηλικίας δύο ετών, προσαρμοσμένα στις συνθήκες της περιοχής και τα φυτέψαμε με λίγο κομπόστ σε τρεις διαφορετικές μεριές του κτήματος. Στην πορεία, διαβάσαμε ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε στο Internet, ρωτήσαμε, ψάξαμε. Και μάθαμε ότι τίποτα δεν σε προετοιμάζει για την πράξη, εκτός από την ίδια την πράξη.

Δείτε το πλήρες κείμενο εδώ.