Οι κρέπες και η σάλτσα μπορούν να γίνουν νωρίτερα, το σουφλέ τυριών όμως είναι της τελευταίας στιγμής | Εύη Σκούρα
Κουζίνα

Γιορτινό τραπέζι: Κρέπες με σουφλέ τυριών

Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό πιάτο! Όμως, πιστέψτε με, και η γεύση αυτού του πιάτου είναι τόσο απολαυστική, όσο και η εμφάνισή του!
Bostanistas

Μιας και το μενού είναι εορταστικό, το ρίχνουμε λίγο έξω με κρέπες, σουφλέ τυριών και σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι ένα πολύ εντυπωσιακό πιάτο! Όμως, πιστέψτε με, η γεύση αυτού του πιάτου είναι τόσο απολαυστική, όσο και η εμφάνισή του!

Τις κρέπες μπορείτε να τις φτιάξετε από την προηγούμενη μέρα και να τις φυλάξετε στο ψυγείο σκεπασμένες και με αντικολλητικό χαρτί ανάμεσα. Το ίδιο και με την σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης.

Φτιάξτε την από την προηγούμενη και φυλάξτε τη στο ψυγείο μέσα σε αεροστεγές δοχείο. Την ημέρα που θα σερβίρετε θα έχετε να φτιάξετε το μείγμα για το σουφλέ και να τα ψήσετε τελευταία στιγμή, γιατί το πιάτο σερβίρεται φρέσκο και ζεστό.

Δείτε τη συνταγή εδώ